Winters is partner van JINC

woensdag 3 november 2021
 

Op 1 november jl. zijn we officieel partner geworden van  JINC. We kijken er naar uit om samen nog meer kinderen en jongeren kennis te laten maken met onze branche en de vele toekomstmogelijkheden. Te beginnen met enkele bliksemstages in november. We zijn er trots op om op deze manier mede invulling te geven aan het gedachtegoed van JINC: "Ieder kind heeft talent en verdient een goede start op de arbeidsmarkt".

 
 
 

Deel dit nieuws via onderstaande social kanalen

 
 
 

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en statistische cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.