Bachmanhof woonhof in Princenhage

vrijdag 24 september 2021
 

Winters ontwikkelt en realiseert het duurzame woningbouwproject Bachmanhof in Breda. Op 24 september 2021 hebben de toekomstige bewoners onder het genot van een hapje en een drankje en een heerlijk najaarszonnetje met elkaar kennisgemaakt op de bouwplaats. Samen met alle kopers en belanghebbenden hebben we het glas geheven op een voorspoedige bouw en een mooie toekomst voor de toekomstige bewoners van dit heerlijke woonhof in het hart van Princenhage.

 
 
 

Deel dit nieuws via onderstaande social kanalen

 
 
 

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en statistische cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.