Kantoor Deutsche Bank Rotterdam opgeleverd

maandag 2 augustus 2021
 

Op de 11e verdieping van De Admiraal heeft ons team van Bouw & Service het nieuwe kantoor voor  Deutsche Bank in Rotterdam gerealiseerd. Ca. 650 m2 vloeroppervlak is voorzien van een geheel nieuwe inrichting met diverse concentratiewerkplekken. Binnenkort wordt het kantoor in gebruik genomen. Hartelijk dank aan Deutsche Bank voor deze mooie opdracht. Wij wensen alle medewerkers veel werkplezier in hun nieuwe kantoor met een schitterend uitzicht over de skyline van Rotterdam!

 
 
 

Deel dit nieuws via onderstaande social kanalen

 
 
 

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en statistische cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.